Cautare

62097 de rezultate pentru "inmormantarea celor 4 tineri din mamaia" (4.83 secunde)
Tot in cadrul Delegatiei Permanente, a precizat Victor Manea, a fost pusa in discutie intentia guvernului de a micsora cu 4% taxele pe CAS. ... "Vom efectua sondaje pentru toate localitatile astfel incat sa determinam candidatii PNL pentru primariile din judetul Constanta", a afirmat Victor Manea.
Pentru ca a auzit de la televizor ca este concert Goran Bregovic pe litoral - dupa cum el singur a declarat-o -, Mircea Geoana s-a aflat, duminica, in statiunea Mamaia, fapt care n-a ramas netaxat de pedelisti, semn ca tensiunile in coalitia de guvernamant sunt destul de mari.
De altfel, cu Perla Majestic, dupa ce a castigat cele 3 procese, am cazut de comun acord sa incetam doua contracte din Navodari si Mamaia si vor fi inca 10 hectare in plus pentru hotelieri", a declarat ieri Laurentiu Marin, directorul DADL.
Targul National de Imbracaminte si Incaltaminte TINIMTEX, Mamaia 2007, ajuns la a XXXVII-a editie, este organizat, in perioada 21-25 februarie 2007, de ROMEXPO SA, impreuna cu Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura (CCINA) Constanta, in colaborare cu Federatia Patronala a Industriei Usoare - FEPAIUS.
Hotelurile de trei si patru stele de pe litoral au fost primele rezervate,pentru perioada 1- 4 mai, cand numarul total de turisti care au preferat malul marii a depasit 20.000, sustine presedintele Asociatiei Litoral, Corina Martin.
Serviciul de Constatare si Control din cadrul Serviciului Public de Impozite, Taxe si alte Venituri ale Bugetului Local (SPIT) Constanta a demarat, luni 30 iunie a.c., o ampla actiune de verificare a agentilor economici care isi desfasoara activitatea in statiunea Mamaia si in Satul de Vacanta, se specifica intr-un comunicat de presa al SPIT.
Ministerul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale incepe privatizarea unor hoteluri de lux din Romania.Potrivit unui act normativ, emis de Guvern, acest minister este mandatat sa realizeze procesul de privatizare, prin oferta publica secundara, pentru sapte societati comerciale din turism la care detine actiuni in numele statului:
Serviciul Public de Impozite, Taxe si alte Venituri ale Bugetului Local Constanta informeaza persoanele fizice si juridice care detin in proprietate sau folosinta spatii de cazare in Mamaia, cat si proprietarii spatiilor de locuit din statiune ca, miercuri, 15 iulie 2009, este ultima zi in care pot depune, in termenul legal, declaratiile anuale in vederea stabilirii taxei pentru irigatii spatii verzi.
Cea mai sexy cantareata la inceputul anilor 2000 s-a distrat cu sotul milionar intr-un club de fite din Mamaia! ... Chiar si asa, frumoasa milionara nu a putut sta departe de statiunea mondenilor, Mamaia, epicentrul distractiei estivale.
O femeie, in varsta de 58 de ani, a fost lovita in plin, in aceasta dimineata, pe o trecere de pietoni din statiunea constanteana Mamaia.
Bataie crunta intr-un club din Mamaia. Mai multi barbati si-au impartit pumni si picioare
Cand sa-mi imaginez ca municipalitatea s-a dotat cu elicoptere si nu sesizeaza ca traficul (nu aerian) in Constanta este din ce in ce mai dificil si cu capcane la tot pasul - apropos, un individ mi-a desumflat cauciucurile pe motiv ca am parcat langa el - Doamne, mare e Gradina Ta!), la ultima sedinta de consiliu taman problema in cauza a fost discutata.
Aroganta in Mamaia Nord. Un tanar din Ucraina, care a vrut sa isi faca poze si sa se bronzeze, a intrat cu masina direct pe plaja.
A fost prins suspectul in cazul uciderii barbatului de 69 de ani gasit mort la receptia unei baze sportive din Mamaia.
35 de oameni printre care si cinci copii au fost evacuati dupa ce alarma de incendiu a unui bloc din Mamaia s-a declansat.
"Actiunile de intimidare a turistilor ce se desfasoara in statiunea Mamaia, actiuni initiate de catre primarul Radu Mazare, nu au nimic in comun cu realitatea si au menirea de a dezinforma atat populatia, cat si de a alunga putinii turisti prezenti pe litoral", a fost opinia liderului local a Partidului Noua Generatie, filiala Constanta, care a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca formatiunea pe care o reprezinta este intru totul de acord cu scoaterea panourilor instalate de edil.
Hotii au dat lovitura intr-un camping din Mamaia, mai multi turisti aflati pe litoral, in vacanta, ramanand fara bani si bunuri.
La randul sau, Danut Chiparu, propunerea PRM-istilor pentru primaria Eforie, a declarat ca a refuzat sa participe la alegerile din 2004 pe motiv ca nu se simtea pregatit, dar daca va castiga in 2008, va moderniza cele doua Eforii care vor arata asemeni statiunii Mamaia.
Turistii din statiunea Mamaia depun plangeri la hotelieri impotriva constructiilor de pe plaja. ... Directia Apelor Dobrogea (DADL) este acuzata de catre Asociatia Patronala Mamaia ca incurajeaza constructiile.
Cinci sectoare de plaja turistica de pe litoral vor fi din nou scoase la licitatie pentru concesionare, in luna februarie, dupa ce firmele care le administrau si-au pierdut dreptul de exploatare.
google-analytics.com